Go4Vitality

Lifestyle Coach. Nutrition Physical activity Relaxation Social environment

Ga voor Vitaal
voor koppels met een kinderwens

Een gezonde leefstijl en gewicht bevorderen de vruchtbaarheid, de zwangerschap en de gezondheid van het kind. Dit geldt niet alleen bij een spontane zwangerschap, maar ook bij een vruchtbaarheidsbehandeling. Aangezien eicellen al 6 maanden voor de bevruchting beginnen te rijpen en zaadcellen 3 maanden voor de bevruchting aangemaakt worden, is het verstandig om zeker een half jaar voordat je zwanger wilt worden bewust hiermee om te gaan.

Risicofactoren zijn tabak, alcohol, drugs, overgewicht, stress, ongezonde voedingspatronen en bewegingsarmoede. Ook voor de man zijn dit risicofactoren voor een verminderde vruchtbaarheid. Vandaar dat het mijn voorkeur heeft dat de partner ook participeert in een coachingstraject.

Samen brengen we in kaart waar jullie aan willen werken, jullie formuleren jullie doelen en samen stellen we een plan op. Op een intensieve, persoonlijke wijze coach ik jullie om de doelen te realiseren. We gaan voor duurzame veranderingen. Er is ruimte voor alles wat invloed heeft op jullie leefstijl.

Door hard te werken kun je in 6 maanden 10-15% afvallen. Je komt fitter, gezonder en vitaler in het leven te staan en je kan trots zijn op een gezondere leefstijl die bij jullie past. En het mooiste resultaat waar je aan werkt is om gezond zwanger te worden.

Het traject bestaat uit 8 sessies (bij voorkeur deels samen met je partner) verspreid over 28 weken. In de tussenliggende weken hebben we contact via de telefoon of e-mail.

Kennismakingsgesprek
 
  gratis
 
Kosten van het traject*
 
   € 495,-
 
Nazorggesprek (30 min.)
 
   €   40,-
 
Coachingsgesprek los (45 min.)
 
   €   65,-
 


* 8 coachingsgesprekken (45 min.),
werkmap, mail contact

 
  

Coachingstrajecten

Je kan kiezen voor de volgende coachingstrajecten*

Individueel Gezin Vriend of vriendin Sporters Bij een kinderwens Advies per mail

* Op alle dienstverlening zijn mijn algemene voorwaarden
van toepassing.