Go4Vitality logo

Ervaringen

Hieronder vind je reacties van mensen die met mij hebben samengewerkt. Ik hoop dat hun ervaringen je kunnen inspireren om contact met me op te nemen, dan kunnen we samen op zoek gaan naar een gezond en fit leven dat bij jou past!

Wil jij graag jouw eigen ervaring met Go4Vitality delen? Stuur me dan een mailtje via onderstaande knop. Ik plaats je bericht daarna op deze pagina. Wie weet kan jouw ervaring anderen ook inspireren!

Karin van Soest

13 juni 2019
Wij zijn een multi cultureel bedrijf in Amsterdam en hebben het genoegen gehad een workshop te krijgen van Annehieke.

Ik had haar random gevonden op het internet en het contact was meteen fijn. Duidelijke afspraken gemaakt over de wensen en hieruit volgde superleuke workshops in het engels in ons bedrijf.

Een eye-opener voor velen, heel interessant !!

Super bedankt Annehieke voor jouw enthousiasme en leerzame workshop en hopelijk tot snel.
Een aanrader !!!!!

Veronique

27 mei 2019
Tijdens de workshop "afvallen rond de eettafel" heeft Annehieke verschillende thema's besproken om ons uiteindelijk naar een energiekere levensstijl te loodsen. Niet alleen heeft dit een zeer positieve impact gehad op mij maar op mijn ganse gezin. Telkens gingen we naar huis met een nieuwe challenge. Ik heb mijn ganse gezin erbij betrokken. Ja hoor, enkele maanden later zijn we nog altijd goed bezig. We sporten gezamenlijk meer. We eten met zijn allen meer groeten, .....Dit kan je volhouden doordat je merkt hoeveel beter je je voelt. Kortom, het was een zeer positieve ervaringen waarvoor dank Annehieke !

Mia

28 februari 2019
Eerlijk gezegd had ik er van tevoren niet veel van verwacht want gewoonlijk blijft het bij mij bij weten en gaat het nooit verder naar ook echt doen. De aanpak is heel praktisch en de groep motiveerde om door te doen. 4 kilo lichter maar vooral veel meer energie hield ik eraan over. Waarvoor dus mijn welgemeende dank Annehieke. 😀

Katrien

21 februari 2019
Ik begon eraan met veel twijfels. Zou ik dat volhouden? Zou ik me niet slap voelen na een paar dagen? Met een paar vriendinnen begon ik er toch aan. Wat ik terugkreeg was bijzonder interessant en nuttig.

Meer energie, meer smaak van mijn eten, goede nachtrust, maag en darmproblemen weg, en een hele boel leuke recepten via de whattsappgroep. De steun van de groep op moeilijke momenten - want die zij er - maar ook op gewone momenten gaf een stevige plus aan de challenge.

En nu, na 5 weken, eet ik anders. De voordelen zijn te waardevol voor mijn welzijn. Ik kan de coaching van Annehieke echt aanbevelen. Haar deskundige basisuitleg hoe je lichaam omgaat met suiker gaf me de extra motivatie die ik nodig had om toch de challenge aan te gaan. De positieve persoonlijke bevindingen en de groepssteun deden de rest.

Pien

16 februari 2019
Suikerchallenge! 1 maand geen suiker. Hele duidelijke heldere workshop over wat suiker is en wat 't met je lichaam doet. Verassend voor mij is dat door het laten staan van zoetstoffen, stevia en zero drankjes me zoveel heeft opgeleverd. Suiker was al uit m'n eetpatroon geschrapt, maar kon (dacht ik) niet zonder de vervangers. Nu is me dit door de suikerchallenge toch gelukt en voel me fysiek en mentaal zoveel beter!

Heel erg bedankt Annehieke, ik neem dit zeker mee in mijn verdere lifestyle! Nog 33 dagen en het is een gewoonte geworden en hoef ik er niet meer over na te denken! 66 dagen om een gewoonte aan of af te leren is neem ik zeker mee om met andere dingen aan de slag te gaan!

Sven

14 februari 2019
Net een maand 'suikervrij' achter de rug ! Had me ingeschreven voor de suikerchallenge, en WOW, wat een positieve ervaring !!! Dankzij een gedegen uitleg van Annehieke en haar aanstekelijk enthousiasme lukte me wat ik voorheen nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben superblij met mijn herwonnen energie, en sta veel vitaler in het leven. Ik ben er helemaal voor gewonnen om al die overdaad aan suiker te bannen. Annehieke krijgt van mij een dikke 10/10 voor haar professionele en tegelijkertijd ook heel persoonlijke aanpak.

Ik kan haar alleen maar aanraden aan ieder die het wil !

Lea

13 februari 2019
Bij Annehieke geen saaie, ingewikkelde voedingstheorieën.
 Haar aanpak is wetenschappelijk maar duidelijk en visueel. En tegelijk erg betrokken, erg zorgzaam voor wie haar consulteert.


Annehieke is een deskundige coach die geen onmogelijke dingen vraagt, maar begripvol meezoekt naar een (lang vol te houden) gezonde en deugddoende manier van leven en eten.

Kim van Zanten

10 februari 2019
Ook ik heb meegedaan aan de workshop "afvallen rond de eettafel".

8 lessen met 8 onderwerpen die allemaal gaan over de belangrijkste dingen die ervoor zorgen of jij je wel of niet goed voelt. Heel verhelderend, zeer motiverend en het waren erg gezellige avonden! Je wordt uit je comfortzone gehaald, en door deze nieuwe inzichten ga je beetje bij beetje je lifestyle aanpassen waardoor je zonder diëten op het gewicht komt wat bij je past.

Eigenlijk allemaal super logisch, maar met deze stok achter de deur en een andere kijk op je eigen gedrag was dit voor mij een heel leerrijke ervaring, en ben ik in deze weken met een metabolische leeftijd van 53 naar 41 jaar gegaan! (voor de kilo's deed ik het niet, maar ook hier zijn er een 5tal van afgegaan).

Annehieke is een heel prettige persoonlijkheid, vertelt enthousiast, en leeft zelf naar wat ze ons heeft geleerd, waardoor het een eerlijk en oprechte cursus is zonder poeha of onzinpraatjes.

Jacqueline van Noordenne

4 februari 2019
Ik deed mee aan de workshop/cursus "afvallen rond de eettafel". We waren met een groepje van zes en kwamen om de week samen. We kregen veel informatie en via de whatsapp groep hielpen we elkaar door moeilijke momenten heen. Niet iedereen is kilo's kwijtgeraakt maar we hebben allemaal veranderingen aangebracht in onze gewoontes (meer bewegen, gezonder eten) die we gaan volhouden omdat we dat willen.

Annehieke vertelt heel enthousiast en overtuigend en heeft zeer veel kennis van zaken. Ze is de perfecte lifestyle coach!!

Judith Lohr

25 januari 2019
Ik ben begonnen met de cursus 'afvallen rond de eettafel' niet omdat ik zoveel kilo's moest kwijtraken, maar omdat ik anders om wilde gaan met eten. Aan het eind van de cursus heb ik geleerd dat je bewust om moet gaan met eten en er de tijd voor moet nemen, net als bewegen. Annehieke is streng, maar rechtvaardig en altijd vol goede moed. Ik ben me meer bewust van wat ik eet en ik voel me beter. Door haar professionaliteit en enthousiasme, hoop ik op een blijvende verandering in de toekomst. Veel dank!!

Mickey de Jong

17 april 2016
Hallo,

Toen een vriendin me aanraadde om eens een lifestyle coach te zien om mijn jojo dieet gedragte beëindigen, was ik een beetje sceptisch.
 Maar ik had zo genoeg van steeds diëten en flink wat afvallen om het dan, nadat ik gestopt was, weer net zo snel terug te krijgen (en soms nog wat extra) dat ik echt iets moest veranderen.


Ik woon in Jakarta en heb tijdens de vakantie Annehieke opgezocht voor een kennismakingsgesprek. Dat klonk veelbelovend. We besloten toen dat we de sessies via Skype zouden doen. 
Dat lukte prima!!


Tijdens de 10 sessies, die ik binnen een half jaar heb gevolgd, is de manier waarop ik tegen eten en diëten aankijk drastisch veranderd. Ook ben ik mezelf wat meer leren accepteren.


Alles is een kwestie van keuzes maken. Ik maak nu bewustere keuzes wat betreft mijn voeding, maar ook wat betreft mijn bewegings- en trainingspatroon. Door minder eten op te scheppen en langzamer en bewuster te eten (de tijd nemen voor het eten, ben ik wat minder gaan eten, zonder het gevoel dat ik mezelf wat ontzeg.


Ook heb ik geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren en mijn gedachten beter onder woorden te brengen. Vooral het impulsief en gedachteloos eten is hierbij aangepakt.

Ik ben niet ontzettend veel afgevallen, maar er zijn wel een paar kilootjes af en ik heb goede hoop dat dat zich doorzet. Het belangrijkste is dat ik nu zonder te diëten, wat gewicht kwijt raak en niet meer in een jojo patroon vast zit.

Dat is pas een lifestyle verandering!!!!
Bedankt Annehieke!!!!!

Paula van Noordenne

14 april 2016
Met een stel vrouwen uit onze straat hebben we de workshop "Proef je geluk"gedaan. Annehieke is een bevlogen mens en dat staalt op de deelnemers af. We hebben een heerlijke middag gehad, veel gelachen en ook geleerd.
 Een aanrader

Marie

12 september 2014
Beste Mensen,



Je goed voelen in je lichaam begint met een goed begrip van wat in je brein omgaat.



De coaching is voor mij vooral een bewustwording van wat in je omgaat het je tegen gaat, je gelukkig voelt of door andere emoties gaat en daardoor gaat eten, aperitieven, feesten ...


Door de coaching leer je jezelf beter kennen en je graag zien. Zie je jezelf graag en dan kan je die positieve energie die vrijkomt gebruiken om aan jezelf, je gezin, je passies, je carrière te werken en dat geeft je leven weer nieuwe interessante impulsen.



Draag zorg voor uzelf en de wereld lacht je toe....

Renate

25 mei 2012
Ik ben naar Annehieke toegekomen omdat ik graag een paar kilo’s wou vermageren, maar ook om een gezondere leefstijl aan te nemen en die te kunnen behouden voor een langere periode. Een soort van nieuwe leefstijl... een nieuwe begin!



Ik was een keertje naar een diëtist geweest na de geboorte van mijn zoon en dat had resultaat maar ik heb het toen niet volgehouden. Ik geloof niet in diëten, maar wel in een gezonde leefstijl en bewegen. Maar dit lukt alleen als je het zelf wilt en gemotiveerd bent en je je goed in je vel voelt. 
Ik wilde 10 kg afvallen. Mijn fysieke toestand was vrij goed, maar kon altijd beter voor ik bij je begon.



Tijdens het traject werden alle kanten toch wel grondig besproken, zowel het gezonder leven als het gezonder eten. Maar ook of je goed in je vel zat en of het gezin interesse had om hier in mee te gaan. Zeker geen strenge diëten, maar veel tips om toch af te vallen op een gezonde, maar normale manier. Ook werd besproken wat we nog konden verbeteren om meer te bewegen, niet alleen sporten, maar ook ‘bewegen’. Ook de recepten voor gezonde maaltijden vond ik leuk.

Wat heeft het me opgeleverd? Ik ben ongeveer 10 kg afgevallen, mijn bloeddruk is nu goed, terwijl hij vroeger vaak te hoog was. Mijn buikomtrek is ongeveer 80 en ik voel mij fit en ik denk dat ik dat ook ben. Ik kan best vrij intensieve sport uitoefenen zonder mij er slecht bij te voelen. Ik doe al 2 jaar zumba en dat gaat steeds makkelijker. In het begin kon mijn hartslag zeer hoog oplopen, maar dat is veel verminderd. Ik denk dat dat te maken heeft met mijn conditie die verbeterd is. Ik hecht veel belang aan sport en beweging en voel me daar heel goed bij! Ik ben toch iets meer gaan bewegen sinds ik bij jou ben geweest.



Mijn eetgewoontes zijn iets normaler geworden, niet meer van het ene uiterste naar het andere uiterste. En dat was erg belangrijk voor mij, dat ik een manier vond om evenwichtiger te eten en te leven zonder te veel extreme uitspattingen zoals vroeger: eetbuien, snoepen. Dat is nu minder, ik heb dat soms nog wel, maar kan mij sneller herpakken! En het allerbelangrijkste is dat ik me nu beter voel in alle opzichten, en dat is nu precies wat ik wou bereiken.



De nieuwe leefstijl hou ik nog steeds aan, en ik voel me daar goed mee! En zoals ik zei.... er zijn dagen dat het minder is, maar ze duren niet meer zo lang en ik geef het niet meer op zoals ik vroeger wel deed.

Ik vond je een aangename coach. Er werd veel gepraat en besproken en ik vond dat je goed was voorbereid. Je had van te voren al veel dingen voorbereid en opgezocht. Je kon mij positief stimuleren en had opbouwende kritiek. Het enige puntje wat ik wel vond is dat ik bij de laatste sessies niet meer het gevoel had dat ik nog kon bijleren of dat er nog iets nieuws bijzat.



Mijn leefstijl is verbeterd, nu nog steeds en ik ben van plan om dat zo te houden. De boodschap is dus “een fijne leefstijl in het algemeen maakt van jezelf een fijn mens”.

Gerda

19 april 2012
Tijdens een gesprek over te dik zijn en afvallen vertelde een vriendin mij dat zij een leefstijlcoach kende en dat ik misschien eens advies moest inwinnen bij haar.



Ik had nog nooit van een leefstijlcoach gehoord en waarom zou dat nu interessant voor mij zijn? Al jaren ben ik bezig met lijnen en ik heb al zoveel diëten geprobeerd en er ook al heel veel over gelezen. Wat zou zo’n leefstijlcoach mij nu nog kunnen leren of vertellen?; ik weet eigenlijk alles al en eet ik ook niet zoveel en bewegen doe ik ook al. Afvallen tijdens de overgang? Ik zou wel willen maar nee, dat gaat toch niet?

Maar ….. ik had wel net de resultaten van het bloedonderzoek ontvangen van mijn huisarts waaruit bleek dat mijn cholesterol veel te hoog was en dat mijn lever ook niet helemaal goed functioneerde. Mijn BMI was 29 en mijn buikomtrek 107 cm.Er moest dus echt wel wat gebeuren. Maar ik had al zoveel dieten gevolgd, zucht. Dus dan toch maar het advies opgevolgd en contact opgenomen met Annehieke.



Annehieke overtuigde me dat ik mijn leefstijl moest aanpassen. Zo gezegd zo gedaan. Na een maand had ik precies 200 gram aan gewicht verloren. “Dat is eigenlijk maar een plasje” zei iemand in mijn omgeving en dat was natuurlijk ook zo, dus ik was volstrekt gedemotiveerd. Het kwam heel hard aan.



Toch ben ik doorgegaan omdat ik het idee had dat er veel waarheid zat in wat Annehieke zei ondanks het feit dat ik nauwelijks afviel. Bij alle andere dieten viel ik wel redelijk snel veel af, maar kwam daarna ook weer net zoveel aan.



Nu ben ik 10 sessies verder en ik heb geleerd om mijn levensstijl aan te passen.



Ik houd nog steeds van lekker eten en drinken en dat doe ik ook nog steeds vaak en met heel veel plezier maar ik ga er wel anders mee om. Ik beweeg ook veel meer dan vroeger en voel me daar echt heel erg goed bij.



Mijn cholesterol is gedaald net zoals mijn buikomtrek en mijn BMI en mijn lever functioneert normaal. Ik ben dus een stuk gezonder dan toen ik begon. Dat is heel fijn maar ik vind het toch ook heel geweldig dat ik die fantastische blouse weer gewoon kan dragen zonder dat die veel te strak zit.



En ja hoor … ik ben vijf kilo afgevallen, dus helemaal blij! In de toekomst ga ik zeker door. Ik moet nog 10 kilo afvallen en ik ben er van overtuigd dat me dat op deze manier ook zeker gaat lukken