Go4Vitality

Lifestyle Coach. Nutrition Physical activity Relaxation Social environment

En wie ben ik ...

Mijn naam is Annehieke Bryan en ik ben Nederlandse. Voeding en beweging spelen al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Sporten is van jongs af aan een drijfveer voor mij geweest om me goed te voelen. Uit eigen ervaring weet ik wat bewegen met een mens kan doen, maar ook wat bewegingsbeperking voor effect heeft op vitaliteit. 

In 1987 heb ik de studie ‘Mens en Voeding’ aan de Landbouw Universiteit te Wageningen afgerond. Vervolgens heb ik 15 jaar gewerkt binnen het medisch-biologische veld. Het functioneren van het menselijke lichaam -met name de relatie ziekte en gezondheid- heeft mij altijd enorm geboeid. In deze tijd heb ik ook ervaren dat ik veel plezier beleef aan het adviseren en begeleiden van (start-up) bedrijven. Ik ondervond veel voldoening als door mijn inzet mijn klant resultaten boekte en tevreden was. Van goede dienstverlening krijg ik veel energie.

In de jaren die ik vervolgens in het buitenland gewoond heb en het niet vanzelfsprekend was dat ik werkte, heb ik ontdekt wat ik belangrijk vind in het leven. Eén aspect is ‘het krijgen van energie door bezig te zijn met activiteiten die ik zelf leuk en boeiend vind’. Deze ervaring is erg waardevol voor mij geweest, zeker bij het vormgeven van mijn verdere toekomst.

Annehieke Bryan

In 2012 zijn al mijn levenslijnen bij elkaar gekomen en heb ik gekozen om de opleiding ‘Leefstijlcoach’ bij de Academie voor Leefstijl & Gezondheid te volgen. De noodzaak tot een gezonde leefstijl dringt zich steeds duidelijker op in onze maatschappij. Alle factoren die hierbij een rol spelen, spelen al heel lang een rol in mijn leven, zowel professioneel als persoonlijk. Daarna heb ik een vervolgopleiding ACT (Acceptance and Committment Therapy) in België gevolgd, waarbij mindfulness een belangrijke plaats inneemt.

Ondertussen heb ik mij aangesloten bij Het Gezonde Huis (Haasrode) en ontvang ik klanten in mijn privépraktijk. Ik voel mij er goed bij en leer nog dagelijks. Ik wil graag mijn kennis, vaardigheden en passie met anderen te delen. Ik geloof erin dat  ik mensen kan coachen om bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl om zo hun leven weer in eigen hand te nemen; een leven vol vitaliteit.

Annehieke Bryan