Go4Vitality

Lifestyle Coach. Nutrition Physical activity Relaxation Social environment

'Proef je Geluk'; een gezonde relatie met voeding 

Genieten van eten geeft een geluksgevoel. Maar wat als je niet met volle teugen kan genieten van eten? Wat als negatieve gedachten en emoties dit genot in de weg staan? Ken je het gevoel van honger in je maag en ook het gevoel van verzadiging? Of zijn er nog andere soorten honger. Eet jij ook wel eens op de automatische piloot?

Door met aandacht te eten en al je zintuigen te laten proeven, zal je merken dat eten meer voldoening geeft. Tijdens deze workshop leer je hoe eten een positieve beleving kan zijn, waar je intens van kan genieten. Je zult gaan proeven en dit ondervinden. Je ontdekt de voordelen van mindfulness, en gaat zo vanzelf minder eten. Zo bouw je een positieve relatie op met voeding en wordt eten een moment voor jezelf om lekker te genieten met al je zintuigen!

Je krijgt ook suggesties mee om thuis aan de slag te gaan.

Weg van de drukke agenda, ingesleten eetgewoonten, de automatische piloot, de dieet-regeltjes, de calorieën, de weegschaal en de vooroordelen. Gewoon een moment voor jezelf om lekker te genieten met al je zintuigen!

!! Neem iets kleins eetbaars mee, iets wat jij ontzèttend lekker vindt. Niet meer dan 10 mondhapjes groot. Alleen voor jezelf, niet voor de hele groep. Stop het in een luchtdicht doosje!!

Nieuw - Workshop

Workshop - Proef je Geluk

Deze workshop organiseer ik voor groepen van 12-15 personen en duurt 3 uur. Zowel bedrijven als privégroepen kunnen een aanvraag doen.

Meld je aan door mij een mail te sturen of te bellen (0473.110659).

Annehieke Bryan